www.karate.hu

Események

karate2024

guadalajaraeb

facebook

twitter

youtube

insta

macslogo

karateworldtvbanner

 

PDF letöltés

A Balatonnál edzőtáboroztak legjobb katásaink

A korábbiaknál szervezettebb keretek között és új válogatott edző bevonásával zajlik a válogatott katások felkészülése a soron következő világversenyekre. Ennek részeként október 17-19-én Balatonalmádiban háromnapos edzőtáborban vettek részt, amelyhez szlovák katások személyében rangos külföldi vendégek is csatlakoztak.

katatabor

A minél hatékonyabb működést szolgálja, hogy a kata válogatottak felkészülését irányító Büchler Zsolt segítőjének kérte fel Anti Zsuzsannát, korábbi válogatott versenyzőt, aki nemrég befejezett élsportolói pályafutása alatt hat magyar bajnoki címet nyert és korosztályos vb-7. helyezéssel is rendelkezik. Anti Zsuzsanna a csapat kata versenyszám felügyelete mellett a sportolók egyéni fejlesztésében is közreműködik.

Az új válogatott edző jelen volt már az elmúlt időszak közös edzésein, akárcsak a balatoni összetartáson. A táborban összesen 18-an vettek részt, köztük három olyan szlovák klasszis, mint a világversenyeken már egyaránt érmet szerzett Dorota Balciarova, Peter Fabian és Pavol Szolár.

Büchler Zsolt beszámolója szerint jó hangulatban zajlottak az edzések, amelyek során az érintett versenyzők kiemelten készültek a madridi világbajnokságra, az elmúlt időszakban összeállt - és a versenyeken is biztatóan szereplő - fiú kata csapat mellé pedig igyekeztek kipróbálni és összerakni egy lány együttest is.