www.karate.hu

madridbannerallo

facebook

twitter

youtube

insta

macslogo

karateworldtvbanner

 

PDF letöltés

A WKF Magyar Bajnokság indulási feltételeiről

A karate olimpiai sportággá válásával megnőtt a jelentősége annak, hogy a versenyzők melyik egyesületet képviselik a különböző rendezvényeken. Az MKSZ az alábbi - levelezőlistán is kiküldött - levélben arra hívja fel a figyelmet, hogy mindenki a lehető legfigyelmesebben járjon el a május 27-28-án sorra kerülő WKF Magyar Bajnokságon való részvételt illetően.

wkfmb2017

"Tisztelt Edzők, Klubvezetők, Stílusvezetők!

2017. április 11-i levelünkben tájékoztattuk a Tisztelt Klub és Stílusvezetőket a WKF Magyar Bajnokság indulási feltételeiről az alábbiak szerint:

"Miután 2016-ban a karate olimpiai sportággá vált, nagyobb jelentősége van annak, hogy a versenyzők melyik egyesületet képviselik a különböző rendezvényeken.

Ezen okból kifolyólag 2017. április 01-től kiemelt szigorral fogják kezelni a versenyellenőrök és a szervezők, hogy a Magyar Karate Szakszövetség versenynaptárában szereplő versenyeken a versenyzők annak az egyesületnek a nevében indulhatnak, amelybe le vannak igazolva.

A kiemelt versenyeken, mint pl. a WKF Magyar Bajnokság ezek alapján történik az eredményesség megállapítása, a klub rangsor kihirdetése.

A kvalifikációs versenyek után azok a versenyzők, akik kijutnak a kontinentális bajnokságokra, szintén ezeket a klubokat fogják képviselni a válogatottban.

Fentiekre tekintettel tisztelettel kérjük, hogy a regisztrációs kártyák igénylése ezen szempontok alapján történjen."

Kérjük továbbá a Tisztelt Klub vezetőket, hogy fokozottan figyeljenek arra, hogy az orvosi engedélyek, valamint a kyu fokozatok valósak legyenek, a valóságnak megfelelően legyenek bediktálva, mert a valótlan adatok téves bediktálása a versenyszabályok megsértését jelenti, mely a versenyző kizárását, valamint eredményének törlését vonja maga után - még abban az esetben is ha mindez nem szándékosan történt.

A versenyzők egyesületi leigazolásának ellenőrzése a nevezéssel együtt megtörténik, ezért aregisztrációs kártyák érvényesítési határideje a nevezi határidővel egyidejűleg május 23 kedd!

Tisztelettel:

Dr. Tahon Róbert
főtitkár"

A WKF Magyar Bajnokság kiírása elérhető itt.