www.karate.hu
PDF letöltés

A sportot is érinti a szakképzések változása

Bizonyára sokan értesültek róla, hogy ismét változik a felnőttképzések-szakképzések rendszere. Az eddigi információk szerint megszűnik az OKJ-s képzés és új elnevezéssel, más formában lehet majd szakmákat tanulni. Ez a változás a sportszakmákra is vonatkozik - hívta fel rá a figyelmet a Testnevelési Egyetem Továbbképző Központja.

tflogouj 

A Magyar Karate Szakszövetséghez eljuttatott levél szerint az biztos, hogy a TF-en 2019 őszén még a jelenlegi rendszerben indulhatnak a képzések és a vizsgák. Várhatóan a modulzárók és a komplex szakmai vizsgák (záróvizsga) pótlására lesz még lehetőség pár év kifutással is - ahogyan az a korábbi változásoknál is történt.

Mint írták: korábbi hallgatóikat is értesítették mindezekről és arról, hogy célszerű az idén ősszel induló tanfolyamhoz csatlakozni, akár elmaradt tanulmányok és vizsgák pótlásáról, akár egy új sportág vagy képzési szint teljesítéséről van szó.

Az induló tanfolyamokról bővebb tájékoztatót a Testnevelési Egyetem honlapján (www.tf.hu) találhatnak az érdeklődők, kérdésekkel pedig az alábbi elérhetőségek állnak rendelkezésre:

email: tovabbkepzes@tf.hu

tel: 30/176-6659, 30/176-6660