www.karate.hu
PDF letöltés

Folytatódnak a sportorvosi rendelések

Az EMMI COVID-19 járványügyi készenlétre vonatkozó tájékoztatásának értelmében 2020. június 15-től a sportorvosi rendelések időkorlátozások nélkül, a járványügyi előírások bizonyos feltételeinek betartása mellett folytatódhatnak - erről tájékoztatta Magyar Karate Szakszövetséget az Országos Sportegészségügyi Intézet. Az alábbiakban az OSEI erre vonatkozó levelét adjuk közre.

oseilogo

"Tisztelt Sportszövetségek!

Az EMMI COVID-19 járványügyi készenlétre vonatkozó tájékoztatásának értelmében 2020. június 15-től a sportorvosi rendelések időkorlátozások nélkül, a járványügyi előírások:

  •  pre-triage,
  •  maszk viselése a rendeléseken,
  •  távolság tartás,

betartása mellett folytatódhatnak.

külső helyszínen végzett sportorvosi tevékenységek mind vidéken, mind a fővárosban is megfelelő óvintézkedések mellett újraindulhatnak.

A személyes sportorvosi vizsgálat és a külső helyszínen végzet sportorvosi vizsgálatok járványellenes készültségi időszakára vonatkozó eljárásrendjét mellékelve illetve honlapunkon találják. 

A kitöltött, aláírt Sportolói kérdőív mellett a COVID-19 kérdőív szigorú ellenőrzése és megléte visszavonásig továbbra is a sportorvosi versenyengedély kiadásának feltételét képezi.

Intézetünk Karolina úti központjában, Budapesten folyamatosan zajlanak a személyes sportorvosi vizsgálatok, melyekre a járványügyi lazításoknak köszönhetően az előjegyzési kapacitásunkat is bővítettük.

A honlapunkon elérhető Online Előjegyzési felület mellett időpont előjegyzés telefonon (06/1-488-6100) vagy e-mailben (elojegyzes@osei.hu) is kérhető.

Válogatott sportolók sportorvosi alkalmassági előjegyzése ismét az Olimpiai rendelőn keresztül telefonon (06/1-488-6122) vagy e-mailben (olimpia@osei.hu ) elérhető.

Köszönöm az együttműködésüket!

Sportbaráti üdvözlettel:

Dr. Kiss Marianna
Országos Sportegészségügyi Intézet
OSH Vezető Sportorvos
Tel: 488-6160 e-mail: osh@osei.hu"

 

A kapcsolódó dokumentumok: 

Külső sportorvosi eljárásrend

Személyes sportorvosi vizsgálatok eljárásrendeje

COVID-19 checklist

Sportolói kérdőív