www.karate.hu
PDF letöltés

Jól sikerült az első vidékbajnokság

Huszonkét egyesület közel háromszáz versenyzőjének részvételével zajlott le 2019. szeptember 7-én az I. Magyar Karate Vidékbajnokság Szarvason. A magyar bajnokság szakértő szervező gárdája a helyi stábbal karöltve színvonalas bíráskodás mentén csapatmunkában egy jó hangulatú szezonkezdő eseményt bonyolított le.
videkbajnoksag
 
A mezőnyben több válogatott versenyző is feltűnt, akik közül például az U21-es magyar bajnok, Takács Virág Vivien a saját korosztálya mellett esélyesként a felnőttek között is legjobbnak bizonyult.
 
A versenyen a sportolók fejlődése szempontjából hasznos, a nézők számára élvezetes küzdelmek során dőltek el a vidékbajnoki címek. A csapatvezetők a nap végén elégedettségüket fejezték ki a rendezvénnyel kapcsolatosan.   

"A rendezvény elérte célját" – fogalmazott Dr. Mészáros János, az MKSZ elnöke. – "A bajnokság ugyanis nem csak közelebb hozta egymáshoz az ország fellegvárait, de a versenyzők tudásszintjét is fejleszti. Reményeink szerint olyan sorozatot sikerült útjára indítanunk, amely évről évre növeli a régiók tehetségeinek önbizalmát, és hosszú távon az egyik alappillére lehet a szakszövetség regionális programjának."