www.karate.hu
PDF letöltés

Karatésok csatlakozását várják az Európai Sporthétre

2017. szeptember 23. és 30. között zajlik majd az Európai Sporthét nevű kezdeményezés, amely európai uniós kampányként a mozgás népszerűsítését kívánja támogatni. Az Európai Sporthét hazai illetékesei csatlakozásra és aktív részvételre hívják a karatés társadalmat is.

eursporthet

Az Európai Sporthét fő gondolata, hogy az aktív, testmozgásban gazdag életmód számos előnnyel jár a magyar és európai polgárok számára, pozitív hatásai mind az egyén, mind a közösség életében megmutatkoznak.

A kezdeményezés hazai koordinátoraként a Magyar Szabadidősport Szövetség törekszik e kampány hírét minél szélesebb körhöz eljuttatni, részvételre buzdítva az érdeklődő szervezeteket.

A MSzSz a sportért felelős államtitkársággal egyetértésben arra kéri a karatésok táborát is,
 hogy csatlakozzanak az Európai Sporthét népszerűsítéséhez, a szeptember 23. és 30. közötti szabadidősport eseményeiket regisztrálják a Sporthét hazai honlapján, használják a #BeActive szlogent és juttassák el a sportolási lehetőségek hírét a sportszervezetek tagjai részére.
 
A Magyar Szabadidősport Szövetség tagszervezetei országszerte számos eseményt szerveznek, amelyeken szeretettel várják a sportolni vágyókat, ugyanakkor örömmel vennék, ha a magyar sportszervezetek szélesebb körben is aktív résztvevői lehetnének a kampánynak, ezáltal is hozzájárulva közös célunk, egy sportoló nemzet eléréséhez.

Az Európai Sporthétről további információk - beleértve az esemény regisztrációs felületét is - megtalálhatók a 
www.europaisporthet.hu oldalon.

A kampánnyal kapcsolatos kérdésekben a Magyar Szabadidősport Szövetség munkatársai állnak rendelkezésre az 
info@masport.hu e-mail címen, vagy a (+36 1) 460 6815 telefonszámon.