www.karate.hu
PDF letöltés

Kedvezményes jegyek a budapesti Eb-re

2020. február 7. és 9. között lesz a kadet, junior és U21-es karate Európa-bajnokság Budapesten. Hogy a klubok, illetve a fiatal karaték is részesei lehessenek a kiemelkedő eseménynek, személyesen is átélhessék egy Eb hangulatát, további motivációt kapjanak, valamint az eseményhez méltó hangulat is párosuljon, az MKSZ szeretné megtölteni a BOK Sportcsarnokot szakavatott, sportkedvelő közönséggel. Erre figyelemmel az alábbi kedvezményes jegy elővásárlási lehetőségeket kínálja tagjainak.
bpeblogo
 
A kedvezményeken kívül a szervezők ajándékkal is kedveskednek a hazai karatésoknak: a február 7-i, pénteki versenynapra minden MKSZ-tagnak (Budo Pass-szal rendelkezőknek) a belépés ingyenes!
 
Az ingyenes belépéshez a kluboknak kell jelezni január 6. és 17. között a budapest2020@karate.hu email címen, hogy hány, belépésre jogosító karszalagot szeretnének. Mivel a csarnokban számozott ülőhelyek vannak, a szervezők kérik, hogy pontos létszámot és névsort küldjenek az edzők. Az ülőhelyeket folyamatosan töltik fel az igénylések beérkezésének sorrendjében, ezért, ha a lelátók megteltek, nem lesz lehetőség további helyekre regisztrálni.
 
Eb-jegyek, árlista:
 
- MKSZ tagkönyvvel rendelkezők részére (5 jegy vásárlása lehetséges egy Budo Pass-szal) 2.000 Ft / nap 
- 18 év alattiak részére 1.000 Ft / nap 
- 6 év alattiak részére ingyenes 
- mozgás-, látás-, hallássérültek, rokkantigazolvánnyal rendelkezők részére ingyenes
- kísérőik, segítőik részére 1.000 Ft 
- teljes árú jegy 4.500 Ft / nap 
- elővételben január 12-ig 3.000 Ft / nap 
 
Az MKSZ kéri minden stílusszervezetét, klubját és egyéni tagságát, hogy segítségével, jelenlétével támogassa a hazai rendezésű versenyt, hogy a budapesti Eb szakmai programjában, színvonalas lebonyolításában és hangulatában is méltó ünnepe lehessen a sportágnak. 
 
Jegyvásárlás az Eb honlapján keresztül vagy az eventim.hu oldalon lehetséges.