www.karate.hu
PDF letöltés

Konferencia a Hosszútávú Sportolófejlesztési Programról

A Magyar Edzők Társasága konferenciákat szervez a Hosszútávú Sportolófejlesztési Programmal (LTAD) kapcsolatban. Az eseményeket június 19-én, 22-én és 26-án rendezik a Magyar Sport Házában. A szervezők a konferenciákra a karatésokat és más érdeklődőket is várnak.

 

metlogo

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sportért Felelős Államtitkárságának támogatásával és a Magyar Edzők Társaságának közreműködésével meghívták Magyarországra Balyi Istvánt, a Hosszú távú Sportolófejlesztési Program (továbbiakban Program) megalkotóját. A Program bevezetése a magyar sport jövőbeli eredményességének egyik záloga lehet, hiszen ez a keretrendszer a sportolók edzéseit, versenyeit, regenerációs folyamatait és az egyéni fejlődés ütemét figyelembe vevő olyan fejlesztési folyamat, mely a kisgyermekkortól egészen az felnőtt életkorig optimalizálja a sportolók képességei, készségei fejlesztését.

A továbbképzés keretében ismertetendő Program transzparens, könnyen megérthető folyamat, melynek alkalmazásával olyan dinamikus és motiváló környezet hozható létre, melyben a sportolóink kiteljesedésére még a legmagasabb szinten is minden lehetőség adott.

A sportágak bármelyikében értelmezhető holisztikus megközelítés az, ami biztosítja a sportolók megfelelő motoros, mentális, értelmi és érzelmi fejlődését, melynek mottója: „Nem sportolót, hanem sportoló embert nevelünk és fejlesztünk.”

A konferencia-sorozat részletes programja a következő:

2017. június 19., hétfő                

10:00 – 13:00 Széleskörű tájékoztatás I. – I. emeleti konferenciaterem

15:00 – 17:00 Workshop (Sportáganként 1-2 fő szakmai vezető részére) – IV. emeleti tanácsterem

2017. június 22., csütörtök         

10:00 – 13:00 Széleskörű tájékoztatás II. – I. emeleti konferenciaterem

15:00 – 17:00 Workshop (Sportáganként 1-2 fő szakmai vezető részére) – földszinti nagytárgyaló

2017. június 26., hétfő                 

10:00 – 13:00 Széleskörű tájékoztatás III. – I. emeleti konferenciaterem

15:00 – 17:00 Workshop (Sportáganként 1-2 fő szakmai vezető részére) – IV. emeleti tanácsterem

A széleskörű tájékoztatások nyilvánosak, de előzetes regisztrációhoz kötöttek. Regisztrálni a tájékoztató előtti napon 12 óráig lehet, kizárólag az alábbi weboldalon:

https://magyaredzo.hu/rendezvenyre-jelentkezes

A workshopok nem nyilvánosak, azokon csak a szövetségek által delegáltak vehetnek részt.

(forrás: Magyar Edzők Társasága)