www.karate.hu
PDF letöltés

MKSZ övvizsgáztatói tanfolyam

A Magyar Karate Szakszövetséghez közvetlenül (nem stílus szervezeten keresztül) tartozó egyesületek edzői számára az MKSZ Vizsgáztatói Bizottsága vizsgáztatói tanfolyamot szervez, amelynek időpontja 2018. március 11-dike. A vizsgáztatói tanfolyam sikeres elvégzői részére a szövetség kyu vizsgáztatói diplomát ad ki, amely 2 évre érvényes, és amely az övvizsgák eredményeit elismeri.

ovvizsgaztatoitanfolyam

A vizsgáztatói tanfolyamon azok az edzők is részt vehetnek, illetve diplomát szerezhetnek, akik rendelkeznek MKSZ által elismert stílusszervezettel. (Ezek a vizsgáztatók a tanfolyam elvégzése után olyan diplomát adnak ki amelyet mind az MKSZ, mind a stílusszövetségük elismer.)

2018. március 11-ét követően a Magyar Karate Szakszövetség a közvetlenül hozzá tartozó egyesületeknek csak azon övvizsgáit ismeri el érvényesnek, amelyet a vizsgáztatói szemináriumon részt vevő mesterek adnak ki. 

Tudnivalók:
- Dátum: március 11. (vasárnap) 10.00 óra
(A jelentkezések függvényében stílusonként 1 óra elméleti előadás)
- Helyszín : MKSZ tárgyaló
- Részvételi díj: 15.000,-Ft
- Jelentkezési határidő: 2018. február 20.
- A jelentkezőket a kurzust tartó (stílusonként 1-2 fő, az előzetesen jelentkezett résztvevők száma alapján) mesterek e-mailben tájékoztatják a vizsgáztatás alapját képező övvizsga anyagról.
- A kurzuson csak elméleti oktatás van, a jelentkezők gyakorlati tudását honosítási diplomájuk igazolja.