www.karate.hu
PDF letöltés

Mondj köszönetet az edződnek!

Szeptember 25-én tartják az Edzők Napját Európában, amihez idén Magyarország is csatlakozik, hogy hazánkban is minél többen megemlékezzenek azokról a szakemberekről, akik sportolóink eredménye és teljesítménye mögött állnak.

edzoknapja

„A Magyar Edzők Társasága kiemelten fontos feladatának tartja, hogy felhívja a figyelmet az edzők szerepének jelentőségére, akik a háttérben maradnak, munkájuk a külső szemlélőnek, szurkolónak sokszor láthatatlan – mondta Molnár Zoltán, a MET elnöke. – A kampányunk üzenete az, hogy legalább egy évben egyszer minden sportoló szakítson időt arra, hogy megköszönje edzője munkáját.”

A szervezet szeretné, ha az elkövetkező három hétben minél több jelenlegi és egykori sportoló mondana köszönetet az edzőjének, akinek nagy része volt, van és lesz az ő sikereiben.

A „ThanksCoach! kampány a Facebookon és az Instagramon fut majd, a sportoló pedig úgy jelezheti az edzőkért folytatott kampányban való részvételét, ha köszönete alá két hashteget szúr be: #thankscoach és #magyaredzo.

„Mert annyira képes a magyar sport, amennyire az edzői képesek” – vallja Molnár Zoltán, aki szerint azt, hogy erre a szakmára mekkora szükség van, jól mutatja, milyen sok edző dolgozik ma Magyarországon, akik szakmai és pedagógiai munkájukkal óriási hatással vannak a társadalmunkra, mindennapi életünkre.

Bővebb információk a MET honlapján és Facebook oldalán:

https://magyaredzo.hu/itt-az-alkalom-mondj-koszonetet-az-edzodnek/?fbclid=IwAR1yg57NNYx7ONbSEWMunGoJV7pcblGCwfC3O4lrisgCE_CbRuCxvA7u7Mk

https://www.facebook.com/magyaredzo/posts/3456612894359598