www.karate.hu
PDF letöltés

Online kata verseny a karateprogramok.hu-n

Online karate versenyre kerül sor a hétvégén a karateprogramok.hu jóvoltából. A koronavírus járvány okozta kényszerszünetre reagálva kata versenyt hirdettek meg 2020. április 11-12-re. A szervező Gali Csaba erről szóló levele az alábbiakban olvasható: 

onlinekataverseny

"Kedves Iskolavezetők, Edzők, Karatékák!

A koronavírus miatt az országban, de bátran állíthatom, hogy az egész világon leállt a karate versenyzés.
Sajnos ez a versenyzőket nagyon hátrányosan érinti, hiszen az aktív WKF versenyzőknek szinte elengedhetetlen a hétről hétre történő megmérettetés.
Gondolom, hogy a klubok már mindenhol  beindították az online edzéseket (akik még nem, hívjanak, vagy írjanak, szívesen segítek az online edzések lehetőségeiben), de az aktív versenyzőknek mindenképpen szükségük van a versenyérzet fenntartására.
 
Szeretnék a versenyzőknek, edzőknek a versenyeztetésben segítséget nyújtani.
A hétvégén beindítom a karateprogramok.hu-n az online kata versenyzés lehetőségét.
Gyerek korosztályokban egyenes kieséses, zászlós rendszerben.
A kadet junior, felnőtt korosztályban a 2019-ben életbe lépett WKF pontozásos bírói rendszerrel. A kadet junior, felnőtt korosztályban az eltérés, csak az lesz, hogy nem lesznek a fordulókban kiesők, minden versenyzőnek 3 katát kell bemutatnia és a három kata összpontszáma alapján alakul ki a verseny végeredménye, ezzel is biztosítvan mindenkinek a gyakorlási lehetőséget.
 
Mivel a tanítványokkal korlátozott jelenleg a kapcsolattartás lehetősége, ezért nem az edzőknek kell leadni a nevezést, hanem minden versenyzőnek (18 év alattiaknál a szülőknek) közvetlenül az általam elküldött, a karateprogramok.hu-n is megtalálható nevezési úrlapon kell nevezniük.
 
Kérlek benneteket, hogy pár jó szó kíséretében továbbítsátok a tanítványok felé az online versenyzés lehetőségét, hogy mindenki maga eldönthesse, hogy részt kíván-e venni ebben a versenyzési formában, vagy nem!
 
A versenyen való részvétel feltételei:
  • Kamerával és mikrofonnal rendekező laptop, számítógép, telefon, vagy tablet,
  • Wifi, vagy vezetékes inernet.
  • Zoom online video program. A pogramot a zoom.us oldalról tölthetitek le. Fontos, hogy a teljes neved írd be, mert a online közvetítésben az a neved fog szerepelni! 
  • A verseny kezdete előtt kapsz egy linket amivel csatlakozhatsz a Zoom-on keresztül az online kata versenyhez.
  • Biztosítanod, kell akkora helyet, hogy a katát be tudd mutatni az online kata versenyen. Ez lehet akár a lakásodban, akár az udvaron, akár a dojodban.
  • Piros, kék öv.
  • Nevezési díj 1.000 Ft.
 
 
Jelenleg egyetlen dolog van amivel a magad és a mások biztonságát megőrizheted!
MARADJ OTTHON, NE KOCKÁZTASD, HOGY MEGFERTŐZZ MÁSOKAT, VAGY MAGADAT!
 
Üdvözlettel: