www.karate.hu
PDF letöltés

Ősztől újabb edzőképzési lehetőségek a TF-en

A Testnevelési Egyetem az érdeklődők pontos informálása érdekében elkészített egy tájékoztatót a BA Edző, illetve az MA Szakedző képzésekre vonatkozóan. A lehetőségek a karate sportágra is vonatkoznak.

tflogouj

A 2018/19-es tanévben a Testnevelési Egyetem szakedző képzést hirdet karate sportágban, levelező tagozaton. A BA Edző képzés sikeres elvégzését követően szakedző szakképzettséget szerezhetnek három év után.

A felvételi előfeltétele az érettségi bizonyítvány megléte. A felvételi a Testnevelési Egyetem és a szövetség közös szervezésében zajlik.

A pontszámok az alábbiak szerint állnak össze:

Biológia teszt                                50 pont
Sportági elmélet írásbeli                30 pont
Sportági elmélet gyakorlati            30 pont
Sportági gyakorlat                        90 pont
Összesen:                                   200 pont

A képzésre jelentkezni a www.felvi.hu weboldalon keresztül tudnak, a regisztrációt követően. A jelentkezés határideje: 2018. február 15.

Kérjük, a jelentkezés során fokozottan figyeljenek a helyes tagozat megjelölésére (nappali/levelező), mert ennek módosítására a jelentkezés leadását követően nem lesz lehetőségük!

A felvételivel kapcsolatos további tudnivalókat a www.felvi.hu Felvételi Tájékoztatójában, valamint a Testnevelési Egyetem honlapján találják.

(forrás: Testnevelés Egyetem)