www.karate.hu
PDF letöltés

Répássy Róbert is részt vett a karatés ebéden

Ebéddel egybekötött megbeszélésre invitálta a Magyar Karate Szakszövetség szponzorait, együttműködő partnereit és a karate néhány szimpatizánsát Dr. Mészáros János, az MKSZ elnöke. Az összejövetelre elfogadta a meghívást Dr. Répássy Róbert, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára is.

repassymeszaros

A találkozón – amelyen a szövetség szakmai vezetőségének pár tagja is részt vett – Dr. Mészáros János tájékoztatást adott a magyar karate elmúlt években elért eredményeiről és az MKSZ jelenlegi helyzetéről. Beszámolt a sportág jövőbeni céljairól, különös tekintettel a 2015-ös bakui 1. Európai Játékokra, valamint a szövetség által kialakított, 2020-ig tartó stratégiára.
 
Az elnök a partnereknek megköszönte eddigi segítségüket, és kifejezte, hogy az MKSZ elnöksége a továbbiakban is számít támogatásukra.
 
repassyebedmindenki
 
Dr. Mészáros János szándékai szerint az eseményt a jövőben követhetik újabb találkozók. Az elhangzott ötletek megvalósítása mellett azokkal a partnerekkel is találkozni kíván, akik az ebédre más elfoglaltságuk miatt nem tudtak elmenni.