www.karate.hu
PDF letöltés

Stratégiai együttműködés az Aquaworlddel

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Magyar Karate Szakszövetség és az Aquaworld Resort Budapest. A 2017. szeptember 26-án aláírt szerződés szerint az MKSZ és tagjai a hotel és élményfürdő szolgáltatásainak igénybevételekor kedvezményekben részesülnek.

aquaworld

A szerződés részeként az Aquaworld Hotel és Élményfürdő 15 tizenöt százalék kedvezményt biztosít az MKSZ tagjai és partnerei részére a szállás szolgáltatások áraiból, valamint azok igénybevétele esetén a fürdő részleg napi jegyeinek árából. A kedvezmények Budo Pass, regisztrációs kártya vagy edzői engedély kártya bemutatásával vehetők igénybe.

„A szövetségünk számára egyebek mellett az a nagyszerű az Aquaworlddel kötött megállapodásban, hogy öt szoba használatán túl egyedi árakon kapjuk a szolgáltatásokat. Ez azért különösen fontos, mert így a hotel lehet a főhadiszállása, de legalábbis együttműködő szállodája az általunk szervezett világeseményeknek. Ugyebár Újpesten vagyunk, ahol egyre több eseményt rendezünk, például 2013-ban a káposztásmegyeri Jégpalota adott otthont a felnőtt Európa-bajnokságnak, az idei magyar bajnokságot pedig a Megyeri úti Jégcsarnokban bonyolítottuk le. És most is az a tervünk, hogy további nemzetközi rendezvényeket, világ- és Európa-bajnokságokat rendezzünk a környéken. Nagy valószínűséggel tehát életet tudunk lehelni ebbe a szerződésbe, mégpedig úgy, hogy mind a két fél elégedett lesz majd az együttműködéssel” – mondta a szerződés megkötését követően Dr. Mészáros János MKSZ-elnök.