www.karate.hu
PDF letöltés

Tájékoztatás a kata Eb-kvalifikációról

Tájékoztató levelet írt az idei korosztályos Európa-bajnokság formagyakorlat kvalifikációjáról a kata válogatott két edzője. Büchler Zsolt és Anti Zsuzsanna levelét az alábbiakban adjuk közre.

kvalifikaciokata

Anti Zsuzsanna edző és a lány katacsapat a 2020-as budapesti korosztályos Eb-n (fotó: FotoBP)

"Tisztelt Edzők, Versenyzők!

Ahogy arról már bizonyára értesültetek, március 7-én az aktuális előírásoknak megfelelően megrendezésre kerül a Hungarian Tatami Karate Cup.

Ahogy ezt korábban jeleztük felétek, a bizonytalan helyzetben szeretnénk minden jó lehetőséget megragadni annak érdekében, hogy kvalifikációs versenysorozat jöhessen létre, és így több lehetőséget biztosíthassunk a versenyzőknek az utazó keretbe való bekerülésre.

A fentiek alapján a március 7-én megrendezésre kerülő Hungarian Tatami Karate Cup kvalifikációs verseny lesz a 2021 augusztusában megrendezésre kerülő kadet, junior és U21-es Európa-bajnokságra.

Fontos információk:

  • a nevezési időszak február 16-27-ig tart, azonban a létszám korlátozott, így kérünk mindenkit, aki kvalifikálni szeretne, hogy amint lehet, nevezzen, nehogy lemaradjon!

  • a lebonyolítással kapcsolatos korlátozások miatt mindenki csak egy kategóriában indulhat, ezért kérjük, hogy mindenki a kvalifikációs kategóriájában nevezzen!

  • a kvalifikációs versenysorozatban (és ezzel együtt a Tatami Kupán) megszerezhető pontokkal kapcsolatban március elején küldjük ki a részleteket. Remélhetőleg eddigre a további kvalifikációs versenyekkel kapcsolatban is lesz információnk (pl. tudunk-e külföldre utazni, lesz-e nemzetközi mezőny a Tatami Kupán, stb., hiszen ezek befolyásolják a pontrendszert).

Reményeink szerint márciusban és áprilisban a GP Slovakia, illetve a Magyar Bajnokság újabb terepet biztosít majd a kvalifikáció számára.

FONTOS!

Mivel az EB is új időpontban (2021. 08. 20-22.) kerül megrendezésre, ezért a korosztályváltások miatt megkérünk mindenkit, hogy újra küldje el a kvalifikációs szándékáról szóló nyilatkozatát e-mailben!

Szükséges adatok:

  • Edzői és szülői nyilatkozat a kvalifikáción való részvételi szándékról, az esetleges kiutazásnak és a kiutazás költségeinek vállalásáról

  • Születési dátum (nem csak kvalifikációs korosztály!)

Ezeket kérjük, hogy február 28-ig küldjétek el az alábbi e-mail címekre:

A fenti e-mail elküldése a kvalifikációs sorozatban való részvétel feltétele! 

Ha bármilyen további kérdésetek, kérésetek van, kérjük forduljatok hozzánk bizalommal!

Eredményes felkészülést kívánunk, és kitartást ehhez a nehéz időszakhoz!

Büchler Zsolt és Anti Zsuzsanna kata válogatott edzők"