www.karate.hu

Események

karate2024

guadalajaraeb

facebook

twitter

youtube

insta

macslogo

karateworldtvbanner

 

PDF letöltés

Tatán készült Madridra a válogatott

Hétfőtől péntekig Tatán edzőtáboroztak a jövő kedden kezdődő madridi világbajnokságra készülő magyar kumite és kata válogatott tagjai. A felkészülést Hecker Balázs és Rebicek Gerd, a felnőtt kumite válogatott edzői vezették, a hét közben becsatlakozó katások edzéseit pedig Büchler Zsolt, a kata válogatottért felelős szakvezető irányította.

tata mindenki

A hangulat nagy jó, „együtt van” a csapat – jelentette ki a szövetségi kapitányi feladatokat is ellátó Büchler Zsolt. Hangsúlyozta: örömteli, hogy a sérülések elkerülték a válogatottat, annak ellenére, hogy a küzdelemben indulók egy világbajnokságra való felkészülésnek megfelelő keménységgel és színvonalon gyakoroltak egymással a - Tatami Sport Kft. által biztosított - tatamikon.

A magyarokkal együtt edzett egy új-zélandi válogatott versenyző is, masszőr, illetve - Orbán Zoltán és Szabó János személyében - nemzetközi bírók is segítették a sportolók munkáját, valamint meglátogatta a nemzeti csapatot Tatán az MKSZ főtitkára, dr. Tahon Róbert is.

Az induló együttesben csupán annyi változás történt, hogy Czagány Dóra a 68 kg helyett egy súlycsoporttal lejjebb, a 61 kg-ban próbál szerencsét a vb-n.