www.karate.hu
PDF letöltés

„A Sport Legyen A Tied” program Zalaegerszegen

Zalaegerszeg második alkalommal volt a házigazdája a "Sport Legyen A Tied" program keretében 2016. szeptember 28-án megvalósult rendezvénynek, amelynek célja, hogy a diákok körében népszerűsítse a sportolást. Az eseményen nemcsak a városban élők, hanem a megye különböző településeiről is érkezhettek gyermekek, akik a karatét is kipróbálhatták.

sltzalaegerszeg

Az eseményt Vadvári Tibor Zalaegerszeg alpolgármesterének köszöntője nyitotta meg, aki örömét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy idén is megjelent a rendezvény városukban. Hangsúlyozta: fontosnak tartja továbbá azt, hogy minél több kisdiák látogasson el egy ilyen eseményre és reményét fejezte ki, hogy ezáltal a város elsőosztályú egyesületeinek utánpótlás bázisa növekedni fog. Megköszönte az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Magyar Diáksport Szövetség munkáját és jó mozgást kívánt a résztvevőknek.

A Toriki KHKE karate egyesület nyolc fővel volt jelen a rendkívül színvonalas, jól szervezett eseményen. Idén több mint 1000 gyermek próbálhatta ki a különböző sportágakat és ismerkedhetett meg a Zalaegerszegen működő sportegyesületekkel. A karatés stand rendkívül népszerűnek bizonyult, a torikisok rövid látványos bemutatójuk miatt kiemelt figyelmet kaptuak, így több száz kisgyermekkel ismertették meg sportágunkat.

Az eseményen a karatésok tevékenységéről készült videó megtekinthető itt.

(forrás: Takács Ferenc/Toriki KHKE)