www.karate.hu
PDF letöltés

Életműdíjak a TEK Gálán

Karatéban, kick-boxban és jiu-jitsuban mérhették össze a tudásukat a rendvédelmi dolgozók a Terrorelhárítási Központ által immár harmadik alkalommal szervezett küzdősport gálán 2014. szeptember 28-án. Az esemény ünnepi részeként többen - köztük a karatés Antal János, Bíró György, Furkó Kálmán és Kecskés Sándor - Életműdíjban részesültek.

teknezok

A TEK főigazgatója szerint egyre népszerűbb ez az esemény a résztvevők és a közönség köreiben is. Hajdu János annak is örül, hogy egyre több rendvédelmi dolgozó művel valamilyen küzdősportot. Az eseményen a többszörös K1-es világbajnok, kyokushin karatés Semmy Schilt is tiszteletét tette.

A gálán a küzdelmeken kívül ünnepi eseményre is sor került. Több évtizedes munkájuk elismeréseként Életműdíjban részesült több küzdősport legendás hazai alakja, meghonosítója.

A Magyar Olimpiai Bizottság, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Sport Szakállamtitkársága, a Magyar Karate Szakszövetség és a Terrorelhárítási Központ vezetői által aláírt diplomát a karatésok részéről Antal János, Bíró György, Furkó Kálmán és Kecskés Sándor vehették át. 

tekeletmudijasok

A TEK Gáláról és az Életműdíjak átadásáról készült fotók megtekinthetők itt.

Beszélgetések az Életműdíjasokkkal:

Interjú Antal Jánossal (k1.hu)

Interjú Bíró Györggyel (k1.hu)

Interjú Furkó Kálmánnal (honvedelem.hu)

Interjú Kecskés Sándorral (k1.hu)