www.karate.hu
PDF letöltés

Megkezdődött a KyoNewaza bevezetése Indiában

2017. november 14-én Balázs Péter, a Nemzetközi KyoNewaza Szövetség elnöke hivatalos látogatást tett India budapesti nagykövetségén, ahol Őexcellenciája Rahul Chhabra, India magyarországi nagykövete fogadta - számolt be a találkozóról az indiai nagykövetség. Mint írták: a tárgyalás fő témája a - magyar fejlesztésű, alapítású és a Magyar Karate Szakszövetséghez tartozó - KyoNewaza harcművészet indiai bevezetése volt.

kyonewazaindia

A nagykövetség beszámolója szerint Balázs elnök úr tájékoztatta a nagykövet urat a pénteken induló - Magyarországon egyedülálló - 17 napos edzőtábor körút részleteiről. Az edzőtáborok helyszínei érintik Indiát, a Maldív-szigeteket és Katart.

A nagykövet úr nagy örömmel fogadta, hogy Indiában a 2017-es évben bevezetésre kerül a KyoNewaza harcművészet. Az indiai harcművész mesterek meg tudják kezdeni a KyoNewaza oktatását Indiában. Rahul Chhabra nagykövet biztosította Balázs Pétert teljes körű támogatásáról.

Az edzőtábor körút végeztével Balázs elnök úr újabb látogatást tesz majd a nagykövetségen, hogy beszámoljon tapasztalatairól és kiértékeljék az új sportág indiai bevezetésének eredményeit, illetve kidolgozzák a jövőre nézve a sportdiplomáciai együttműködési stratégiát - zárta tájékoztatóját az indiai nagykövetség.

(forrás: https://www.facebook.com/IndiaInHungary)