www.karate.hu
PDF letöltés

Változások a Magyar JKA Karate Szövetség vezetőségében

A Magyar JKA Karate Szövetség elnöki pozícióját éveken át Krepsz János töltötte be, aki májusban bejelentette lemondási szándékát. 2017. július 28-án egy rendkívüli közgyűlésre került sor, ahol nem csak az elnök, de a korábbi elnökség tagjai is hivatalosan bejelentették lemondásukat, ezzel lehetőséget adva egy teljesen új vezetőség megválasztására.

 jkalogo

Az új elnökség tagjai:

Siliga Péter - elnök
Ruip Zsófia - alelnök
Schvarcz Péter - szövetségi kapitány
Börzsei Károly - elnökségi tag
Szabó Norbert - elnökségi tag

A változás a Felügyelő Bizottság tagjait is érintette, pozíciójáról lemondott Iván Ildikó, illetve Ruip Zsófia helyére is szükségessé vált egy új tag megválasztása, mivel az elnökségbe történő bekerülésével pozíciója megüresedett.

Az új Felügyelő Bizottság tagjai:

Németh András - elnök
Ácsné Huszti Erika - tag
Herczig Bertalan - tag

Mint a megújult honlapon is írják: "az új elnökség megválasztásával szövetségünk egy mérföldkőhöz érkezett, egy korszak lezárult. Reményeink szerint a vezetőségben történt fiatalítás meghozza gyümölcsét és tovább tud fejlődni szövetségünk, megfelelve a XXI. század kihívásainak. Ezúton köszönjük a korábbi elnök és természetesen az egész elnökség odaadó munkáját és kívánunk sok sikert és eredményes munkát az új elnökségnek."

(forrás: jkahungary.hu)