www.karate.hu
PDF letöltés

A BHSE-nél folytatja Tadissi Martial

2022 szeptemberétől a Budapesti Honvéd karate szakágát erősíti a világbajnoki és Világjátékok ezüstérmes Tadissi Martial.

tadissibhse

A keddi szerződés aláíráskor Gergely István, a BHSE ügyvezető elnöke elmondta: nagy öröm az egyesület számára, hogy egy ilyen tehetséges, rutinos és ambíciózus versenyző csatlakozik a klubhoz. Hozzátette: Szathmáry Renáta szakágvezető, valamint Tóth Beatrix vezetőedző az elmúlt években szorgalmas munkával építette fel a szakosztály életét és eredményességét, és az új igazolással a szakosztály fontos mérföldkőhöz érkezett.

„Kívánom, hogy az eddigiekhez hasonló szellemben végezd a felkészülésed, olyan sikereket érj el, amellyel meg tudsz felelni a saját magaddal szemben támasztott elvárásoknak” – mondta az ügyvezető elnök az új érkezőnek.

Tadissi Martial elmondta: megtisztelő számára, hogy Magyarország legeredményesebb klubjához csatlakozhatott, amelynek köszönhetően nyugodt és profi körülmények között tud készülni a jövő évi budapesti karate világbajnokságra, amelyen a sok ezüstérem után végre a dobogó legfelső fokára szeretne felállni.

„Abban is reménykedem, hogy a 2028-as Los Angeles-i olimpián is megmutathatom majd tudásomat, hiszen a sportág felkerült a várólistára, addig a játékokig mindenképpen szeretném folytatni a pályafutásomat” – árulta el a versenyző.

(forrás és fotó: Budapesti Honvéd Sportegyesület)