www.karate.hu

karate2024

facebook

twitter

youtube

insta

danosaink

macslogo

karateworldtvbanner

 

PDF letöltés

#Karate2024 kampány a párizsi olimpiáért

Karate Világszövetség (WKF) #Karate2024 elnevezéssel kampányt indított.A célok között nem csupán a sportolók közötti összetartás bizonyítása szerepel, hanem annak szorgalmazása is, hogy a karate bekerüljön a 2024-ben Párizsban megrendezésre kerülő olimpiai játékok hivatalos programjába.

 olaszkatacsapat

(fotó: wkf.net)

A kampány arra biztatja a sportág rajongóit, hogy a #Karate2024, valamint a „KARATE: Olympic sport” szöveg használatával támogassák a karate ötkarikás részvételét. A WKF honlapján külön kiemeli, hogy a sportrajongókat mélyen megrendítette a bejelentés, miszerint elképzelhető, hogy a karate nem lesz ott a 2024-es párizsi olimpián.

A kampány legfontosabb pillére a #TsukiForKarate2024 bevezetése. A projekt keretében a WKF világszerte arra buzdítja a karate rajongóit, hogy a legjobb ütésük bemutatásával támogassák a sportág 2024-es olimpiai részvételét Párizsban.

A legjobb ütésről készített videót vagy fényképet mindenki a maga által választott közösségi média felületére töltheti föl, kiegészítve a „KARATE: Olympic sport” szöveggel, a #Karate2024 és a #TsukiForKarate2024 hashtagekkel, valamint a @Paris2024 és a WKF megjelölésével.

Az elkészült képeket vagy videókat a WKF-nek is érdemes elküldeni (worldkaratefederation2016@gmail.com), hiszen a legjobb alkotásokat megosztják a WKF közösségi média felületein. A legeredetibb ütést bemutató fotók vagy videók készítőinek szenzációs meglepetésekkel kedveskednek – írja a wkf.net.

karate2024cikkbe

„Itt az ideje, hogy megmutassuk a világnak, mennyire erősek vagyunk! Itt az ideje, hogy megmutassuk: összetartó csapatként képesek vagyunk lépéseket tenni egy általunk méltánytalannak tartott döntés ellen. A karatét még az előtt zárták ki a lehetséges sportágak közül, hogy egyáltalán lehetőségünk lett volna arra, hogy jelenlétünkkel újfajta értéket teremtsünk az olimpiai játékok történetében” – idézi a világszövetség honlapja Antonio Espinóst, a WKF elnökét.

“A nemzetközi szervezeteket, testületi tagokat, bírókat, edzőket és a világ több millió karatékáját egyaránt arra buzdítom, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez saját „Tsuki-juk” megörökítésével és posztolásával. Az ütés nem pusztán a karate nagyságának szimbóluma, hanem annak jelképe is, hogy szeretnénk a karatét a 2024-es párizsi olimpia hivatalos versenyszámai között látni.” – tette hozzá a WKF elnöke.

Csatlakozz te is a „Tsuki” kihíváshoz még ma, és posztold saját #TsukiForKarate2024 ütésedet!