www.karate.hu
PDF letöltés

A 2023-as budapesti vb is téma volt Konyában

2023-ban története során első ízben Magyarország rendezi a felnőtt karate világbajnokságot. A múlt héten a törökországi Konyában megrendezett korosztályos vb során több alkalommal és több formában is terítékre került a jövő őszi budapesti sportesemény témaköre. 

 
konyaprezentacio
 
A Karate Világszövetségnek, a WKF-nek az esemény előtt megrendezett kongresszusán Falusi Márton az MKSZ képviseletében prezentációt tartott a megjelenteknek, amelyen a többi között a jövő évi budapesti világverseny tervezett helyszíneit mutatta be. 
 
konyaespinosszal
 
A hazai szövetség alelnöke emellett megbeszélést folytatott a világszervezet elnökével, Antonio Espinosszal, és egyeztetett arról is, hogy novemberben hivatalos WKF delegáció érkezik Budapestre, hogy megtekintse a szervezés előkészületeinek állását, és magyar szervezőkkel különböző kérdésekben döntésekre jussanak. 

konyastand

A konyai világbajnokság ideje alatt az eseménynek helyet adó sportcsarnokban külön standja állt a 2023-as felnőtt vb-nek, amely nagy népszerűségnek örvendett, sokan látogatták meg azt.