www.karate.hu
PDF letöltés

Dicsérte a magyar vb-előkészületeket a WKF elnöke

Antonio Espinós, a Karate Világszövetség, a WKF elnöke a Magyar Karate Szakszövetség képviselőivel és magyar sportvezetőkkel tárgyalt a 2023-ban Budapesten megrendezésre kerülő felnőtt karate világbajnokságról. A találkozóra Dubaiban a Hamdan Sportkomplexumban került sor, amely a hét lezajlott világbajnokságnak adott otthont.
dubaiespinos
(A képen balról jobbra: Kamuthy Balázs, a Magyar Nemzeti Sportügynökség vezető tanácsadója, Falusi Márton, a Magyar Karate Szakszövetség alelnöke, Antonio Espinós WKF-elnök, Dr. Mészáros János, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke, dr. Babati Péter, a Nemzeti Sportügynökség vezető tanácsadója és projektmenedzsere.)
 
Antonio Espinós WKF-elnök vezetésével megtartott összejövetelen részt vett Dr. Mészáros János és Falusi Márton, a Magyar Karate Szakszövetség elnöke és alelnöke, valamint Kamuthy Balázs és Babati Péter, a Nemzeti Sportügynökség képviseletében. 
 
A 25. alkalommal megrendezett karate vb-n  keretében a sportvezetők megvitatták a 2023-as magyarországi világbajnokság logisztikai és szervezési részleteit, felmerülő kérdéseit. A magyar szervezőbizottság illetékesei bemutatták a vb legfrissebb terveit és minden érintett fél vállalta, hogy együtt dolgozik a rendezvény magas színvonalon történő megvalósításán. 
 
Antonio Espinós, a WKF elnöke: 
„Öröm volt itt, Dubaiban üdvözölni a magyar delegációt, és megbizonyosodni, hogy a 2023-as világbajnokságra való felkészülés gördülékenyen zajlik.  Magyarország erős karatés hagyományokkal rendelkező ország, és ezek a találkozók elengedhetetlenek ahhoz, hogy két év múlva egy világszínvonalú eseményen tudjunk együtt dolgozni.” 
 
Beszámoló a találkozóról a WKF honlapján: