www.karate.hu

karate2024

facebook

twitter

youtube

insta

danosaink

macslogo

karateworldtvbanner

 

PDF letöltés

Okinawai Napok lesznek Pesterzsébeten

Különleges, hiánypótló rendezvényre kerül sor május 12-14-én Pesterzsébeten, ahol a résztvevők bepillantást nyerhetnek az autentikus okinawai karate több stílusába, valamint a WKF karatéba is. Az alábbiakban a főszervező Harsányi lászló levelét adjuk közre.

 

okinawaplakatuj

"Tisztelt Senseiek! Tisztelt klubvezetők!

Tisztelettel meghívunk minden kedves érdeklődőt stílustól függetlenül az Okinawai Napok Pesterzsébeten programra. Egy hiánypótló karate szemináriumra, ahol bepillantást nyerhetünk az autentikus okinawai karate több stílusába és a WKF karatéba. Szeretettel várjuk azon karatékákat, senseieket, edzőket, bírákat akik érdeklődnek az okinawai és WKF karate iránt.

Információ, jelentkezés és regisztrációhttps://sakura-events.com/

INSTRUKTOROK

Hanshi Kuba Yoshio, Goju - Ryu 10. Dan. Az Okinawa Karate-Do Kenpo-Kai főinstruktora. Az Okinawa Karate - Do Rengo - Kai alelnöke. Közvetlen tanítványa volt Toguchi Seikichi senseinek, aki Miyagi Chojun sensei és Higa Seko sensei tanítványa volt. Kuba sensei az az autentikus mester, aki érti a Goju - Ryut és annak technikáit alkalmazni is tudja. Akupunktúrás klinikát vezet Okinawán.

Hanshi Yamashiro Hirokuni, Uechi - Ryu 9. Dan. Tanára Takamiyagi Shigeru Sensei volt. Az Okinawa Cityben működő Yamashiro Dojo főinstruktora. Az Uechi - Ryu 9. danos nagymestere.

Shihan Tamaki Kazuo, Motobu Udundi (Motobu Kempo) 8. Dan. A Motobu Udundi egy komplex harcművészet, amely nem csak a karatét, hanem a Jujutsu szerű technikákat a Tuité-t, és számos fegyverhasználatot is magába foglal. Egy Okinawai harcművészet, amelyet a Motobu család, a Ryukyu királyi család egyik ága őrzött és Motobu Udon sensei által ismertek meg a Ryukyu királyság idején. Koryu (régi stílusú) Karate, a Te (Di) vagy a Tudi néven ismert harcművészet jellemzi, megelőzi a modern karate születését.

Shihan Shinjo Takahiro, Tomari – Te 8. Dan. Okinawa egyik legelismertebb hagyományos és verseny kata (WKF) specialistája, aki maga is sikeres sportkarrierrel rendelkezik. Gazdag tapasztalatait átadta a 2020-as tokiói Olimpia győztesének, Ryo Kiyunának is, aki a gyerekkorától a tanítványa volt. Miután Ryo Kiyuna felvételt nyert a Nahai Egyetemre, Sakumoto Tsuguo Sensei lett az új edzője. Sensei Takahiro Shinjo a versenykaták specialistája olyan stílusokban, mint Shotokan, Shito - Ryu, Shorin - Ryu, Tomari - Te, Goju-Ryu. A világ minden tájáról érkeznek hozzá karatékák. Több kiemelkedő kata versenyzővel dolgozik, mint például Shimizu Kiyou, Kiyuna Ryo, Natsuki Shimizu, Rebecca Torres. stb.

Sensei Shinjo Takeru, Tomari - Te 5. Dan. Sensei Shinjo Takeru Shinjo Takahiro shihan fia. Sensei Takeru a családi karate tovább vivője, Shinjo Takahiro shihan utódja. Jelenleg a TOKIÓI Keio Gijuku University kata edzője.. A WKF kata specialista, korábban a Dél - koreai válogatott edzője volt, ahol bemutatta a Okinawai kata edzések módszereit és nagyon jó eredményeket ért el a válogatottal. Az okinawai Kenryu Doshikai dojó főinstruktora.

Sensei Fischer Mihály, Goju - Ryu 4. Dan. Az MTK vezető edzője és a Magyar Karate Szövetség felnőtt WKF kumite válogatottjának edzője. Az elmúlt 12 évben minden korosztályban Magyar Bajnok volt az MTK csapata. Tanítványai 27 Európa Bajnoki és Világ Bajnoki korosztályos érmet szereztek. Felnőtt tanítványai 4 Európa Bajnoki érmet szereztek és Hárspataki Gábor Olimpiai bronzérmet is szerzett.

Tisztelettel:

Harsányi László"

Az esemény kiírása elérhető itt