www.karate.hu

karate2024

facebook

twitter

youtube

insta

danosaink

macslogo

karateworldtvbanner

 

PDF letöltés

Ötödik lett Tadissi Martial a vb-n

A Dubaiban zajló karate világbajnokságon Tadissi Martial az ötödik helyen végzett, miután a 67 kg-os súlycsoportban a bronzéremért vívott mérkőzésen szoros küzdelemben 2-1-re alulmaradt az egyiptomi Elsawy ellen. A hetedik helyen zárta a világbajnokságot a 75 kg-ban Hárspataki Gábor és a nőknél a +68 kg-os Pap Dorottya. Mindketten a vigaszág utolsó összecsapásán kaptak ki kazah, illetve szerb ellenféltől.
dubaitadissi
 
A csapatküzdelmek során férfi együttesünk Kanadát, a nők pedig Dániát búcsúztatta első fellépésén, a második fordulóban azonban az esélyesebb japán, illetve olasz csapat megállította a mieinket.
 
Egyéni formagyakorlatban Nagy Botond remek formában versenyezve a 15. helyen végzett a népes és színvonalas mezőnyben, és teljesítményével az eddigi legjobb magyar formagyakorlat eredményt érte el a vb-k történetében. A nőknél Sterck Laurának nem sikerült továbbjutnia az első körből.
 
Csapatban sem jött össze női együttesünknek a továbbjutás, de a látottak, valamint a pontszámok bizakodásra adnak okot, hiszen a lányok alig néhány hónapja kezdték meg a közös munkát.

A karate világbajnokságról információk, eredmények elérhetők itt

A para-karate versenyszámokról információk, eredmények elérhetők itt.