www.karate.hu
PDF letöltés

Segítség egy japán diáknak

A BUDO Kulturális egyesület elnöke és a magyar kendo szövetségi kapitány levelet írt, amelyben kéri a karatésok segítségét is, hogy egy japán diák elvihesse a magyar karate jó hírét Japánba. A kitöltési határidő november 1. A japán diák Tonoyama Yuuto jelenleg az IBU mesterszakos hallgatója és az IBU karate csapat edzőjének (Arakawa sensei) segédedzője. Az alábbiakban a levelet adjuk közre.

magyarjapanzaszlo

"A segítségeteket szeretném kérni, Yuuto mester diplomája miatt. Kérdőívet készített abból a célból, hogy  megvizsgálja a Japánon kívüli országokban a harcművészetek szerepét az oktatásban. A kutatásának célja, hogy elősegítse a harcművészetek további fejlődését a világban.

5 célcsoportja van a kérdőívnek, opcionálisan változnak majd a kérdések a kategóriák szerint. Az első 3 csoportban szeretnénk a segítségeteket kérni, hogy minél több diákhoz/érintett személyhez jusson el a kérdőív. Körülbelül célcsoportonként 30 darab kitöltött kérdőívre lenne szükség, hogy a kutatáshoz következtetéseket, megállapításokat vonhasson le. Az alábbi célcsoportok esetében lenne szükségünk segítségre:

Olyan diák, akik ténylegesen harcművészetet gyakorol iskolai oktatás keretein belül, vagy az ilyen diák gondviselője

Olyan iskolai személyzet, aki az iskolai oktatásban alkalmazza a harcművészetet, vagy olyan tanár, aki harcművészetet tanít iskolában.

Harcművészeten (judo, karate) kívüli, más sportágat űző sportoló

Csatolva küldöm a kérdőív linkjét. A kitöltés nem vesz sok időt igénybe, ha valaki nagyon részletesen írja le a választ, akkor maximum 5-6 perc. A kérdőív beküldésének határideje november 1-e.

https://forms.gle/B6jDgdd6wCNQFRJcA

Nagyon hálásak lennénk, ha tudnátok ebben segíteni Yuutonak, nagyon sok múlik neki ezen.

Segítségeteket előre is köszönöm!

Üdvözlettel,
Abe Tetsushi