www.karate.hu
PDF letöltés

WKF bírói vizsga zajlott Szombathelyen

Jó hangulatú és színvonalú bírói tanfolyamot és országos minősítést adó WKF-es bírói vizsgát tartott 2022. április 30-án Szombathelyen az MKSZ Bírói Bizottsága (BB). Az esemény része volt annak a kezdeményezésnek, amellyel a BB - vidéki tanfolyamok és vizsgák tartásával - a fővárostól távolabb fekvő régiók karate életét is segíteni kívánja. Szombathelyen az érdeklődők számára is nyílt tanfolyamon több mint húszan voltak jelen, a vizsgán 17-en vettek részt. A bírói bizottság a továbbiakban is várja olyan vidéki klubok, régiók jelentkezését, amelyek szeretnének hasonló eseményt a városukban.

szombathely

A tanfolyamot és vizsgát az MKSZ Bírói Bizottsága részéről Turák Péter és Tausz Marcell vezették. Nekik a hazai nemzetközi bírók közül Pudner Balázs nyújtott segítséget, míg Orbán Zoltán BB-tag on-line támogatta az esemény lebonyolítását. A rendezvény a Katona Péter vezette Sakura Egyesületnek köszönhetően valósulhatott meg.

A vizsgán részt vettek közül 15-en feleltek meg mind az elméleti, mind pedig a gyakorlati követelményeknek, ketten pedig meghosszabbították liszenszüket.

Sikeres vizsgát tettek, ezzel új fokozatot szereztek:

Vezetőbíró B:
Dömötörné Cziráki Andrea
Pokorny Villő

Segédbíró A:
Molnár István

Segédbíró B:
Csahók Mihály
Mittermájer Vivien
Szabolcs István Gergely
Takács Virág Vivien

Utánpótlás vezetőbíró:
Borbás Hedvig

Utánpótlás segédbíró:
Bruckner Olivér
Kondics Kartal
Magdics Pálma
Molnár Barbara
Németh-Steff Dániel
Páthy Szilvia
Pudner Anna


Az országos WKF minősítéssel rendelkező bírók listája elérhető itt.