www.karate.hu

karate2024

facebook

twitter

youtube

insta

danosaink

macslogo

karateworldtvbanner

 

PDF letöltés

Jótékonysági rendezvény volt Jászberényben

Február 25-én a jászberényi JP Arénában került lebonyolításra az a jótékonysági rendezvény, melyet a hátrányos helyzetű jászsági shinkyokushin karate csoport működésének támogatása céljából szerveztek meg a több településről az edzésekre járó gyerekek részére, ahol megemlékeztek a tavaly eltávozott kyokushin karate alapító nagymester Shihan Furkó Kálmán 8 danos mesterről is.

jaszsag2

Kalmár Árpád, a Harcművészet, sport alapítvány vezetője és szervező csapata 250 sportoló, edző, szülő és vendég meghívásával tette emlékezetessé a jótékonysági estet, vendégekkel, fellépőkkel és előadókkal, karate és parasport bemutatókkal és kiemelt díszvendégekkel. Az est háziasszonya Csisztu Zsuzsa volt, a jelenlevő a Sharity alapitvány nagyköveteként Bálint Antóniával.

Az est védnöke Dr. Garamvölgyi László dandártábornok és Dr. Mészáros János, az MKSZ és az NVESZ elnöke voltak.

A díszvendégek és fellépők között volt Növényi Norbert olimpiai és világbajnok, Fekete László “Magyarország legerősebb embere”, Faragó András színész, operett énekes, Bagi Zoltán felnőtt és Bo Viktor ifjú retro énekes is. Jelenlétével megtisztelte az eseményt Kasza Lajos, a házigazda Jászplasztik Kft tulajdonos igazgatója, Kutalik Tamás lovagrendi vezető és sok már prominens vendég és sportvezető.

A rendezvény tradicionális sárkány tánccal kezdődött, ezt követően a jászsági shinkyokushin kezdő gyerek karate csoport bemutatója következett, az elmúlt időszak sporteseményeinek és fotó sorozatának bemutatása mellett, akikről szólt ez az esemény. Ez a csoport második éve működik a Jászság több településén, mintegy 100 hátrányos helyzetű gyermeknek biztosítva az ingyenes edzés és edzőtábori lehetőségeket.

jaszsag1

Ezzel a rendezvénnyel és a Sharity alapítvány segítségével ennek a csoportnak a további folyamatos karitatív működéséhez próbáltak a szervezők forrásokat gyűjteni.

A jó hangulatú rendezvény a látványos bemutatókon és fellépőkön túl egy élő zenével egybekötött közös vacsorával, zenés, táncos esttel és tombola sorsolással záródott, ahol a résztvevő gyerekek családi állatkerti és cirkuszi belépőket is kaptak a szervezőktől.