www.karate.hu

karate2024

facebook

twitter

youtube

insta

danosaink

macslogo

karateworldtvbanner

 

PDF letöltés

Kyokushin Hungarian Open zajlott Kisteleken

2022. október 8-9-én Kisteleken megrendezésre került a Hungarian Open Nemzetközi Karate Bajnokság, amelyen 13 nemzet 225 sportolója vett részt. A résztvevő nemzetek: Magyarország, Szlovákia, Ausztria, Szerbia, Románia, Ukrajna (menekült státuszban lévő ukrán versenyzők), Németország, Belgium, Franciaország, Spanyolország, Izrael, Argentína, Lengyelország.

kyohungopen

A verseny díszvendége az IKO Kyokushinkaikan Világszövetség International Department igazgatója, Katsuhito Gorai volt, aki a verseny utáni napon egy nemzetközi szemináriumot tartott a verseny résztvevőinek.

A bajnokságon kata és kumite kategóriákban vettek részt a versenyzők. A rendkívül színvonalas megmérettetésen a hazai versenyzők közül bajnoki címet szerzett Polák Leila női formagyakorlatban és női -55 kg-os küzdelemben is, Szalai Gréta +65 kg-os küzdelemben, míg a formagyakorlat versenyszámban első helyen végzett a férfiaknál Ördög Balázs, a senior korcsoportban Gyuris Tamás, a csapat formagyakorlat megmérettetést pedig a Pápai Balázs-Pápai Bertalan-Tóth Péter összeállítású magyar csapat nyerte.

A meghívott díszvendég, Katsuhito Gorai nagyon pozitívan nyilatkozott a verseny szervezéséről és lebonyolításáról, a külföldi csapatok pedig a vendégszeretetet méltatták a visszajelzésekben.

(forrás: Kószó Ildikó)